Muziekschool Den Haag (MDH): Een Erkend Leerbedrijf in Marketing, Communicatie en Evenementen

Bij Muziekschool Den Haag zijn we trots op onze rol als erkend leerbedrijf. Al jarenlang bieden wij een inspirerende omgeving voor stagiaires op het gebied van marketing, communicatie en evenementen. Onze passie voor muziek en onderwijs staat centraal, en we delen deze graag met de nieuwe generatie professionals.

Waarom kiezen voor een stage bij Muziekschool Den Haag?

  1. Ervaring en Expertise: Als een van de grootste muziekscholen in de regio Haaglanden hebben we ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires. Onze bevoegde docenten en professionals uit het werkveld staan klaar om hun kennis en expertise met jou te delen.
  2. Diverse Mogelijkheden: Of je nu geïnteresseerd bent in marketingstrategieën, communicatieplannen of het organiseren van evenementen, bij ons kun je alle facetten verkennen. We bieden stagemogelijkheden voor zowel MBO- als HBO-studenten.
  3. Succesvolle Stagiaires: Vele stagiaires hebben hun stage bij ons met succes afgerond. Ze hebben niet alleen waardevolle praktijkervaring opgedaan, maar ook bijgedragen aan onze levendige muziekgemeenschap.

Wat kun je verwachten tijdens je stage bij Muziekschool Den Haag?

  • Praktijkgericht Leren: Je past je opgedane kennis direct toe in de praktijk. Of je nu meewerkt aan onze merkcampagne, content creëert voor social media of evenementen organiseert, je krijgt volop de kans om je vaardigheden te ontwikkelen.
  • Begeleiding: Onze ervaren collega’s begeleiden je tijdens je stage. Ze staan klaar om je te ondersteunen en te inspireren.
  • Toekomstperspectief: Na een succesvolle stage kom je in aanmerking voor een functie als junior medewerker (begeleider A/B/C) of vakantiekracht. Ook als je nog gaat afstuderen op het HBO, bieden we mogelijkheden.

Interesse?

Wil jij de muziekwereld ontdekken en jezelf ontwikkelen in marketing, communicatie of evenementen? Neem contact met ons op via info@muziekschooldenhaag.nl en informeer naar de mogelijkheden. Samen creëren we een inspirerende leerervaring!

.