een uniek kinderfeestje

Muzikaal kinderfeestje in een muziekstudio!

Even een rockster

Tijdens je verjaardag shinen in de spotlight
met je vriendjes en vriendinnetjes!

Je verjaardag op videoclip

Je verjaardag wordt nooit meer vergeten
want het wordt vastgelegd in een videoclip!

Maak kennis met muziek

Een leuke manier om kennis te maken
met muziek!

Opname studio

Samen met een groepje vrienden neem je je favoriete liedje op. We zorgen ervoor dat dit professioneel wordt opgenomen, ge-edit en opgeslagen als een MP3-bestand, dat aan het einde van het feestje naar je wordt gemaild.

Tijdens het feestje krijg je ook uitleg over de studio-apparatuur, leer je hoe je goed moet ademhalen en je stem moet gebruiken, en nemen we het gekozen liedje op. En hoe gaaf is het om dit alles vast te leggen in een videoclip, zodat je het altijd kunt bekijken en delen met je vrienden als mooie herinnering!

Het feestje duurt ongeveer twee uur en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud

Videoclip

Stap binnen in een wereld vol glitter en glamour, waar jouw kinderfeestje wordt omgetoverd tot een spetterende videoclip! Nadat je met je beste vrienden en vriendinnen jullie favoriete liedje hebt opgenomen, gaan jullie ook een videoclip opnemen!

Voel de beats, zing uit volle borst en laat je innerlijke popster schitteren in de videoclip! Deze onvergetelijke ervaring wordt vastgelegd zodat jullie het feestje steeds opnieuw kunnen beleven! Een leuke herinnering die je voor altijd bij zal blijven!

Meeste gestelde vragen

Er kan uit alle liedjes gekozen worden die je maar wil. Er moet wel een karaoke of instrumentale versie van het nummer zijn. Er is 99% kans dat je liedje er wel bij zit!

Er kunnen zoveel kinderen meedoen als je zelf wilt. Er moet wel een ouder en/ of oppas aanwezig zijn. Wanneer er veel kinderen meedoen dan is gewenst om meerdere oppas en/ of ouders mee te laten komen.

Je mag zelf alles meenemen, mits het wel netjes gehouden wordt voor het volgende kinderfeestje.

Het liedje zelf krijg je direct mee in MP3-formaat. De videoclip krijg je binnen twee weken toegestuurd via Wetransfer in MP4-formaat.

Wat kost het kinderfeestje?

De prijs is vanaf 10 kinderen

Muziekopname met 10 kids:

€149

videoclip:

€79

boven 10 kids per kind extra:

€7

Hapjes service per kind:

€7

Contact

Email:
info@kinderfeestjedenhaag.nl

website:
www.kinderfeestjedenhaag.nl

Telefoon / Whatsapp:
+31 7 8878688

BOEK KINDERFEESTJE

Adressen:
Meerdere locaties in Den Haag
Hoofdlocatie:
Papestraat 17c 2513AV Den Haag